GÜZEL BİR DÜĞÜN ALBÜMÜ HAZIRLAMAK İÇİN 10 FİKİR

Yakın bir tarihte arkadaşınız veya bir yakınınız için düğün fotorafları çekmeyi planlıyorsanız bunları aklınızda tutunuz

1. Her Şeyi Fotoğraflayın!

Düğün gününüze ait her anın çok özel olduğunu biliyorsunuz. Bu yüzden aklınıza gelebilecek her anı fotoğraflamaya çalışın. Hazırlıklarınızı bile.

2. Düğün Bitse Bile Siz Devam Edin

Düğününüz bitti, her şey istediğiniz gibi gitti. Şimdi eşinizi yanınıza alın ve en huzurlu anınızda güzel bir poz verin. İşte, düğün hikayesi albümünüzün en güzel fotoğrafına kavuştunuz!

3. Haydi, Hareketlenin!

Siz de çılgın ve yerinde duramayan Düğün.com çiftlerindenseniz, bu enerjinizi fotoğraflarınıza da yansıtmaktan kaçınmamalısınız.

4. Eğlencenin Dibine Vurun!

En çok eğlendiğiniz anda düğün fotoğrafçınız yanınızda olsun. Ne de olsa, en mutlu gecenizde hep gülen pozlar vermelisiniz.

5. Detaylara Yoğunlaşın

Düğününüze ait şık ve romantik detayları belgelemekten kaçınmayın. Fotoğrafçınıza albümünüzde görmek istediğiniz her şeyi tek tek söyleyin.

6. Romantizmin Zirvesi

Düğününüz başlamadan önce eşinizle yalnız kaldığınız o özel anları hayatınızın sonuna kadar unutamayacaksınız! Yeni bir hayata başlamanıza saatler kala, duyguların en yoğun olduğu anda…

7. Doğayla Birleşin

Eğer kır düğünü ya da deniz kenarında bir düğün planladıysanız doğa ile iletişime girmekten çekinmeyin. Deniz kenarında verdiğiniz bu pozlar ruhunuzu hep genç tutacak yegane hatıralardır.

8. Ufak Fotoğraf Hilelerini Kullanın

Orjinal ve farklı kareler ortaya çıkartmak için fotoğrafçınıza Photoshop hilesiyle oynanmış fotoğraflar gösterebilirsiniz.

9. Çocuk Olmayı Deneyin

En mutlu gününüzde bir salıncak ya da bir kaydırak mı gördünüz? Koşun! Çocukluğunuza dönüp biraz eğlenmek için bundan daha iyi bir gün olamaz!

10. Renklerin Büyüsü

Düğün temanızı albümünüzde görmek istemez misiniz? Düğününüzü özetleyen bir kaç kare, önemli aksesuarlar ya da ince detaylar düğün gününüze ait önemli ipuçlarını hatırlatacaktır.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *